PREVUE

Menu
Tilbage Menu

PREVUE

Billetter

Tak for din tilmelding
Inviter venner Køb billet
Invitation sendt
Tilbage

Sted: 

Dato: 

Se info om festen
Tilbage

Dato: 
Tidspunkt: 

Billet

Vis din smartphone i døren/baren
(Billet kan kun bruges én gang!)

Brug billetFortryd
Indløs billet
Message Menu

Venners Events

Log på med facebook for at se dine venners events. (Bare rolig, vi poster ingenting på din væg)

Log på med facebook
Menu

Indstillinger

Betingelser Fortrolighedspolitik Logaf Log på med facebook
Tilbage
Tilbage
Hvilket køn er du til
Gemændringer
Menu

Kontakt Os

Send
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Venlig hilsen PREVUE

Menu

Spred ordet!

Facebook Twitter Google+ Email
Tilbage

Betingelser

Generelt

PREVUE ejes af Dreamit ApS. PREVUE er en webapp der tilbydes til alle udbredte browsere, hvor du som bruger kan finde spændende nattelivs events i din by og på sigt modtage eksklusive billetter såsom gratis entré, drinks og meget mere. Du kan også invitere dine venner og se hvor dine venner fester.

Disse betingelser er gældende i forholdet mellem PREVUE og de barer, diskoteker m.v., der gør brug af PREVUE til markedsføring og salg, benævnt Erhvervsbrugerne og tilmed slutbrugerne benævnt Brugeren.


Erhvervsbrugere

Erhvervsbrugerne får adgang til en platform hos PREVUE, hvor de kan gøre informationer og tilbud (Fremover billetter) tilgængelige for Brugerne. Platformen kan anvendes til billeder, tekst og andet indhold, der beskriver det enkelte event, sted, dets billetter og lignende.

Alderskrav

Man skal være minimum 18 år for at benytte PREVUE’s tjenester. Der kan dog være specifikke alderskrav til de enkelte fester.

Tilmelding til events

Ved tilmelding til et event igennem PREVUE gælder nedenstående procedure som udgangspunkt:

I) På siden for det enkelte event findes en knap ”Tilmeld”, som Brugeren skal klikke på for at tilmelde sig eventet. Efter tilmelding til et event modtager Brugeren tilhørende billetter hvis de udbydes, som findes under ”Mine Tilmeldinger” menu punktet.

II) Ved brug af billetter skal brugeren finde billetten under menu punktet ”Mine Tilmeldinger” og trykke indløs, men først når dørmanden/bartenderen til det aktuelle event ser med på skærmen. I tilfælde af man klikker før dette, vil billetten være tabt.

Bemærk at indløsning af billetten kan være omfattet af særlige krav for det sted, billetten gælder for.

Der tages derfor forbehold for, at man som gæst selv skal sørge for, at overholde hvert steds dresscode og alderskrav. Det er op til hvert sted at bedømme udseende, adgangskrav og om stedet er fyldt.


Betaling

PREVUE er for Erhvervsbrugere og Brugere pt. gratis.

Ansvar

PREVUE er ikke ansvarlig for indhold publiceret af Erhvervsbrugerne igennem Facebook eller direkte igennem PREVUE, og hæfter ikke for tab, der opstår som følge af eventuelle system- og serverfejl.

Fortrydelsesret

Erhvervsbrugere kan, indtil eventet starter, ændre event information og tilføje billetter. Erhvervsbrugere kan dog ikke ændre eller fjerne eksisterende billetter efter eventet er publiceret.

Brugerne kan til enhver tid fortryde deres tilmelding, og der er intet krav om at de møder op til eventet.


Adgangskodebeskyttede områder

Adgang til og brug af adgangskodebeskyttede/sikre områder på prevue.dk, og alle undersider og sub-domains, er begrænset til autoriserede brugere. Det er forbudt for uautoriserede personer, at forsøge at skaffe sig adgang til disse områder.

Indhold

Erhvervsbrugerne har mulighed for at publicere information om deres steder og events. Det vil være muligt at publicere billeder, tekst og andet litterært materiale. Dette indhold skal være i overensstemmelse med danske regler om ophavsret, og skal respektere andre rettighedshavere i øvrigt.

PREVUE kan ikke holdes ansvarlig for indholdet skabt af Erhvervsbrugerne. Ligger der forkerte oplysninger eller sker der i øvrigt fejl i forhold til billetter og events mv. er PREVUE ikke ansvarlig for disse fejl, ligesom PREVUE ikke er ansvarlig for serverfejl, som gør at brugerne ikke får adgang til events og billetter, som de er blevet stillet i udsigt.


Ulovlige konti

PREVUE forbeholder sig ret til at slette Erhvervsbrugeres konti og Brugeres konti, hvis

• Data er fiktiv/misvisende
• Data indeholder ulovligt indhold, eller på anden måde er ulovlig
• Data er i strid med andre Erhvervsbrugere, Brugere eller PREVUE’s interesser


Markedsføring

Når en Bruger accepterer PREVUE’s vilkår gives der samtykke til, at PREVUE, PREVUE’s erhvervsbrugere og PREVUE’s samarbejdspartnere må bruge Brugeren som reference i eget markedsføringsmateriale eller som omtale på prevue.dk.

Som en betingelse for brug af PREVUE’s tjenester, accepterer man samtidig, at PREVUE må sende Brugeren administrative og marketingrelaterede nyheds-mails, og beskeder via PREVUE, Facebook eller via e-mail. PREVUE forbeholder sig samtidig retten til at sende invitationer til relevante specielle events. Som Bruger af PREVUE accepterer man samtidig at modtage information og marketingrelateret materiale fra 3. part som PREVUE måtte finde relevant.


Ophavsret

Det er ikke tilladt at kopiere, fremføre eller på anden måde udnytte PREVUE’s website/webapp uden hjemmel i lovgivning eller aftale med PREVUE.

Billeder, tekst, udtalelser m.v. er ophavsretligt beskyttet, og må således ikke kopieres eller anvendes uden forudgående aftale med PREVUE.

Uretmæssig brug af immaterialretligt beskyttet materiale på prevue.dk, undersider eller sub-domains kan retsforfølges i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning.


Konto

Det er en nødvendighed at oprette en konto for at bruge PREVUE. Dette er et krav for at du kan bruge PREVUE’s tjeneste.

Det er ikke tilladt for én person at oprette flere konti for sig selv. Det er ligeledes ikke tilladt at registrere falske konti - en falsk konto er defineret som en konto som ikke er knyttet til en person. Det er ikke tilladt at invitere til/fra konti hvis der ikke er en reel person bag. Forsøg på snyd/udnyttelse vil blive retsforfulgt.


Gyldighed af billetter

Billetter kan kun indløses til varer og services udbudt af den pågældende Erhvervsbruger, indenfor det pågældende tidsrum indenfor den oplyste gyldighedsperiode. Billetten knytter sig til sælgeren af disse varer og services, ikke PREVUE.

Forbehold og ansvar

PREVUE tager intet ansvar for de services og produkter, som Billetter kan blive indløst til. PREVUE stiller ingen garanti vedrørende kvalitet, sikkerhed, anvendelighed eller andre praktiske aspekter af det produkt eller service, som Billetterne kan indløses til. Nogle af de services som PREVUE’s Billetter kan blive indløst til, er aktiviteter, som kan involvere potentielle fysiske skader, og PREVUE tager ikke noget ansvar for den service eller aktivitet, som bliver tilbudt. Brugeren påtager sig det fulde ansvar for hans eller hendes egne handlinger eller gerninger i forbindelse med anvendelse af de services, som PREVUE Billetter kan bruges til. PREVUE fraskriver sig ethvert ansvar for fejl og mangler ved den ydelse, som barer, diskoteker, spillesteder etc. (Erhvervsbrugeren) leverer. Denne ansvarsfraskrivelse gælder generelt for enhver form for misligholdelse fra Erhvervsbrugerens side, således at Brugeren kun kan rette et evt. krav mod leverandøren af Billetten, nemlig Erhvervsbrugeren. PREVUE vil til enhver tid bestræbe sig på at hjælpe Brugeren bedst muligt.

Betingelsesændringer

PREVUE forbeholder sig retten til at ændre betingelser til enhver tid. De gældende betingelser vil til enhver tid fremgå på prevue.dk/betingelser.

Værneting

Måtte der opstå en eventuel tvist mellem PREVUE og 2. part vil dette afgøres efter dansk ret, med byretten i København som aftalt værneting med sædvanlig henvisning og appeladgang efter retsplejelovens regler.

Kontakt

Hvis du måtte have nogle spørgsmål omkring disse vilkår, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt her.

Information om PREVUE

Firmanavn: DreamIT ApS
Adresse: CSE, Porcelænshaven 26, 1st and 2nd floor, 2000 Frederiksberg
Tilbage

Fortrolighedspolitik

Generelt

I forbindelse med tjenester der udbydes af PREVUE, er det nødvendigt at behandle visse personlige oplysninger. Det vil som udgangspunkt være facebook oplysninger, der vil være genstand for behandling, som vi henter ned og gemmer i vores egen database. Brugeren vil blive adspurgt specifikt om dette og kan tydeligt se hvilke oplysninger fra Facebook der vil blive hentet og brugt i PREVUE. Det vil som udgangspunkt være almindelige oplysninger, der vil være genstand for behandling; navn, e-mail, køn, by, sprog, profilbillede, venneliste og evt. fødselsdag. Brugeren giver, ved at bruge PREVUE, sit samtykke til at disse oplysninger behandles på følgende måder:

• Udbyde PREVUE’s tjenester.
• Tilpasse brugernes oplevelser, måle interessen for PREVUE’s tjenester, forbedre PREVUE’s tjenester og informere brugerne om tjenester og opdateringer.
• Tilpasse og informere om markedsførings- og salgsfremmende tilbud til brugeren i henhold til personlige præferencer.
• Stille bruger statistisk materiale til rådighed for Erhvervsbrugere (Ex. Diskoteker/barer). Statistikken vil ikke indeholde personhenførbare oplysninger, men vil oplyse hvor mange brugere der har besøgt det pågældende sted, alders- og kønsfordeling, og andet relevant statistik.
• Løse konflikter, samt fejlfinding i tilfælde af problemer.
• PREVUE, PREVUE’s erhvervsbrugere og PREVUE’s samarbejdspartnere må bruge statistiske data om Brugeren som reference i eget markedsføringsmateriale eller som omtale på prevue.dk.
• PREVUE må sende Brugeren administrative og marketingrelaterede nyheds-mails, og beskeder via PREVUE, Facebook eller via e-mail. PREVUE forbeholder sig samtidig retten til at sende invitationer til relevante specielle events til Brugerne. Som Bruger af PREVUE accepterer man samtidig at modtage information og marketingrelateret materiale fra 3. part som PREVUE måtte finde relevant.


Ændringer

PREVUE forbeholder sig retten til at ændre fortrolighedspolitikken til enhver tid. Den gældende fortrolighedspolitik vil til enhver tid fremgå på prevue.dk/fortrolighedspolitik.

Kontakt

Hvis du måtte have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt her.

Information om PREVUE

Firmanavn: Dreamit ApS
Adresse: CSE, Porcelænshaven 26, 1st and 2nd floor, 2000 Frederiksberg

PREVUE

Menu
Ingen events lige nu.
Kom snart tilbage igen og følg med live når festerne er igang.
Indtil da tag et kig på vores kommende events her.

Næste event:  Countdown to eventstart

  Tag foto
Tak for dit foto :) Det er nu synligt på LiveFeed siden og du kan se hvor mange hjerter det får.